1983 beoordelingen

Mepal B.V.

Op zich goed, ik vond het wel storend dat veel info in het portaal niet goed stond. Daarnaast is het wel aardig dat je verschillende personen hebt die training geven, maar ik vond dat er geen duidelijke lijn in zat, en bij veel trainingen werd ook de presentatie niet echt aangehouden. De trainingen / presentaties zijn volgens mij ook niet te downloaden in het portaal, dit vind ik onhandig.
Het tijdsbestek om 200 uur in te proppen is echt te kort, gestart in september en oktober begonnen met de scriptie, terwijl je nog huiswerkopdrachten moet maken en begin december deadline inleveren scriptie, te veel in te korte tijd. Ook de beoordeling van de scriptie is niet in lijn, er werden veel vragen gesteld over het managementsysteem, maar dit was niet duidelijk genoeg aangegeven in de scriptie opdracht. Al met al net een voldoende. Het pakket met boeken is leuk, maar het voegt eigenlijk niets toe aan de training. Wel aan de prijs van de training.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

je krijgt een goed beeld van de basis die hoort bij een kam coördinator. maar aan de stuctuur van de training en opzet kan nog wel wat aandacht besteed worden.

Reactie V-Kam Education:

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven.
We zullen contact met je opnemen om dit verder door te spreken.
Hartelijke groet,
Bertine