Bij het kopen van een nieuwe auto gaat het ook om de ervaring, de belevenis en het gevoel dat je bij een autobedrijf hebt. Het meeste hiervan komt door de verkoper. Ik was erg teleurgesteld hierin om eerlijk te zijn. Ik vroeg hoe een aantal zaken werken zoals de afstandsbediening tbv de temperatuur, echter ik kreeg als antwoord dat hij het ook niet wist en dat ik het zelf kon uitzoeken. Dat dat leuker was... Ik had tijdens mijn vorige bezoek gevraagd om in alle sleutels een batterij in te doen omdat ik zag dat er een niet werkte. Bij de koop werd ik gerustgesteld dat alle sleutels voorzien waren van een batterij. Echter ook nu werd ik teleurgesteld toen ik thuiskwam en uit puzzelde hoe de interieurverwarming werkt dat de afstandsbediening leeg was, zonder batterij dus. Had ook een mapje verwacht waarin netjes alle papieren bij elkaar konden, echter ik kreeg alles losjes overhandigd. Vond het nogal chaotisch en onprofessioneel.
Ik vond daarentegen super fijn om te zien hoe de auto er bij zat. Was erg mooi gepoetst en schoongemaakt. Dus het vertrouwen in Vallei Auto Groep is niet beschaamd, echter wel in het individu.