Lars de Heer

Tijdens de koop van de auto ben ik naar de Show room gereden om in de auto te rijden waar ik interesse in had. Deze zou klaar staan. Helaas was dat niet het geval. Deze moest volgens de verkoper nog gekeurd worden bij de RDW. Achter af ben ik daar niet zo zeker meer van of dat de reden was.
Ik mocht in een gelijkwaardige auto rijden waar ik mee in stemde om de reis niet voor niks te laten zijn. Tijdens het gesprek daar na de rit werd er eerst niet gesproken over eventuele aflevering thuis of vergoeding voor de reis kosten. Dit werd later gecorrigeerd.
Hierna ben ik nog een keer terug gegaan om de juiste auto te bekijken. Deze zag er goed uit op een paar plekken na. De verkoper gaf aan dat deze weg gewerkt zouden worden. ( zo heb ik de afspraak onthouden) Dit had ik niet zwart op wit laten zetten (grote fout) omdat het bij mij overkwam als vuiligheid wat geen probleem moest opleveren.

Nu kwam de dag van oplevering. Eerst was de betaling nog niet binnen gekomen en werd ik daar deels verantwoordelijk voor gesteld. De oplever datum was 4 januari en had de gegevens gekregen om te betalen op 2 januari. Het overmaken duurt 3 werkdagen. Dus dit was nooit gelukt op tijd. Gelukkig met een betaal bewijs was het probleem opgelost.

Toen kwam de oplevering van de auto. Tijdens het rondje lopen zaten de plekken welke verwijderd worden volgens de verkoper er nog steeds op. Nu moest ik deze maar accepteren van de beste meneer omdat het een 2e hands auto was. Hij vertelde mij dat de poetser er alles aan had gedaan. Zelfs met een slijptol? maar het ging er niet af. Dit gaf enige discussie waar we niet uit gingen komen. Ik met een rot gevoel naar huis na iets wat als leuk ervaren moet worden. Zeker omdat ik het gevoel had dat de plekken definiet waren. Wil het niet dat met een klein beetje moeite en een beetje poetsen de vlekken voor 90% weg zijn. En dat deze zeker geheel weg gewerkt kunnen worden.

Mijn gevoel geeft aan dat de verkoper gelogen heeft tijdens de oplevering en dat er niet naar gekeken is. Dit alles had voorkomen kunnen worden als er maar gedaan was wat er beloofd was.

Score voor Vallei Auto groep: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aankoop occasion