Martijn

Een harde eis voor de aanschaf van de auto was een achteruitrijcamera. In de advertentie stond een camera die er toch niet op zat. Om ons over de streep te trekken werd gezegd dat er een originele camera kon ingebouwd worden met een eigen bijdrage van 300 euro plus het deel van de garage van 300 euro. We kregen een afbeelding te zien met hoe het moest worden inclusief statische en dynamische belijning. Na montage blijkt er een simpele camera in te zitten zonder de toegezegde dynamische belijning. Na enig onderzoek blijkt dat externe bedrijven wel een originele camera inclusief dynamische belijning kunnen monteren voor hetzelfde bedrag.

Na het terugkoppelen van dit probleem werd alles opeens erg vaag. De fout ligt bij de leverancier van de accessoires en ik moest het daar maar gaan oplossen. Volgens mij maak je dan van jullie probleem alsnog mijn probleem. Mondelinge afspraken en toezegging blijken dan toch vrij weinig waard te zijn. Vanaf dat moment geprobeerd alle communicatie via de mail te doen zodat het vast ligt maar daar dacht de verkoper anders over.

Score voor Vallei Auto groep: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aankoop occasion