Onlangs hebben we de inrichting van onze woonkamer veranderd. We kwamen na een lange zoektocht, waarbij we steeds vast liepen, uit bij Van der Donk in Gorinchem.
Het is een prachtige zaak met een zeer uitgebreide en mooie collectie. De sfeer is er rustig, vrijblijvend en prettig.
Han Went heeft voor ons, op basis van onze wensen, een totaalplan gemaakt. Hij weet op een sympathieke manier te inspireren, adviseren, enthousiasmeren, maar laat ook ruimte aan de klant om zelf in te vullen. De communicatie daarover verliep bijzonder prettig. Daarnaast was er de uitstekende service aan huis. Alles is vakkundig geplaatst. Er wordt meegedacht en niets is te veel. (Robert, dank je wel)
We willen ook de service van Qiid niet onvermeld laten. Wilco heeft veel vakinhoudelijke kennis en voelt snel aan wat de klant wil. Hij komt met voorstellen en alles wordt uiteindelijk keurig en tot in de puntjes geregeld.
Kortom, een heel erg prettig, klantgericht, vakkundig en op elkaar ingespeeld team dat er voor heeft gezorgd dat wij nu heel erg blij zijn met onze nieuwe inrichting!
Vakinhoudelijke kennis, service en enthousiasme.