Het eerste tot het laatste contact is prettig en invoelend. Kim houdt goed overzicht, blijft het gehele traject uitstekend bereikbaar en houdt steeds de vinger aan de pols wat betreft voortgang en kwaliteit van de gemaakte afspraken. Neemt waar nodig initiatieven om de beoogde kwaliteit of deadlines te blijven halen. Ze komt alle afspraken prompt na. Blijft rustig, luistert goed naar de wensen van de nabestaanden en neemt de tijd daarvoor. Denkt mee en adviseert waar nodig, maar is niet dwingend. Geeft tijdens eerste gesprek al aan dat de speelruimte voor de invulling van de crematiedienst niet aan regels is gebonden en naar eigen inzicht kan plaatsvinden. Dat geeft de ruimte om te doen wat de nabestaanden graag willen! De verzorging van Moeder en de opbaring hebben onze verwachtingen ruim overtroffen. Compliment en dank daarvoor.