Heb de KIM Niet leidinggevende als een zeer prettige training ervaren. We hebben als groep ineens moeten schakelen van voor corona starten naar trainen met corona maatregelen in acht te nemen. Dit werd ook goed gewaarborgd vanuit van Harte & Lingsma. Ze zijn betrokken en denken echt mee in oplossingen.
Inhoudelijk was de training erg goed en het geeft mij houvast voor de toekomst en ook direct inzichten in wat ik anders kan doen om in het vervolg mijn doel te bereiken. Groot compliment naar onze trainster Marlise Huijzer. Heb haar als een zeer prettige trainster ervaren. Ook zij is betrokken en wist mij steeds goed mee te nemen om goed aan de slag te gaan met mijn leerdoelen. Zag haar echt als iemand van het team. Staat dichtbij het team maar weet ook goed afstand te nemen waar nodig. Kortom ik heb de training als zeer positief ervaren. Het is een investering maar het heeft mij direct rendement opgeleverd.