Mijn ervaring is heel positief. Het was een training die je in laat zien wat het effect van jou op jouw omgeving is. het gaat in op profilering; gedrag, houding, woordkeuze etc en hoe dit door jouw omgeving ontvangen wordt. Sterk is dat nog niet in de oplossing gekeken wordt; nog geen mening, geen verandering, geen labels van positief of negatief. Enkel focussen op wat jij doet en wat het effect dan is. Mij heeft het gebracht dat ik weer wat meer bewust ben van mijn eigen invullingen, mijn eigen oogkleppen. Door van anderen te horen wat hen opvalt en welk effect dat heeft heb ik ingezien dat sommige dingen vaak terug komen of juist uniek zijn, heb ik woorden gehoord die wel of niet het juiste effect hebben en zou ik beter kunnen "labelen" welk gedrag een positief of negatief effect heeft. Ik had graag nog meer effect gehad, of nog meer tijd gehad. Maar dat ligt ook aan mijn hang naar resultaat. het vertragen en laten onderdompelen is ook een leerervaring.