Nathalie Stokreef, programmamedewerker provincie Overijssel

De KIG-training heeft mij veel inzicht en handvaten te geven om zuiverder te communiceren. Met verschillende oefeningen wordt goed zichtbaar hoe je zelf overkomt en soms is dit niet wat je denkt of herken je hierin een onnodig patroon uit het verleden. De theorie en modellen die worden aangereikt zijn heel bruikbaar. Ik ben blij dat ik deze in mijn rugzakje heb. Ze helpen mij in situaties op het werk of privé om te snappen en herkennen wat er gebeurt. Dat is stap 1 om vervolgens te kunnen handelen en communiceren vanuit persoonlijk leiderschap, verbinding en authenticiteit. Je gaat met meer skills hiervoor naar huis en daar heb je wat aan in elk vorm van contact met anderen. En dat voelt heel goed! De trainster was een inspirerend en mooi mens die onze groep door een plezierige 8 dagen heeft geleid. De filosofie van VanHarte&Lingsma, het aandacht hebben voor de mens, sprak me heel erg aan en ik kan nu naderhand zeker zeggen dat ik blij ben dat ik daarom ook voor deze opleider heb gekozen. Ze hebben ook goed meegedacht over welke opleiding nu het beste bij mijn leervraag paste. Schroom niet om een adviesgesprek in te plannen met ze, want ze helpen goed en met plezier.

Score voor vanHarte&Lingsma: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Evaluatie training vanHarte&Lingsma