Door wat ik mee heb gemaakt en vaak extra ondersteuning en hij is zeer vakundig in t omgaan met mensen met een beperking en goeie uitdagingen en adviezen gegeven om ook thuis mee te oefenen maar ook inzicht hebben en t durven zeggen als ik te enthousiast en te streng voor mezelf was me af en toe echt gezegd dat ik iets meer rust moest nemen en als ik dingen wilde gaan doen thuis om nog meer en dingen wilde gaan doen zei die dat ik er nog ff mee moest wachten ondanks dat ie t een goeie oefening zou vinden maar vond dat ik er echt nog heel ff mee moest wachten zodat ik niet weer te veel hooi op mn vork zou nemen !! En me altijd in mezelf en kunnen van oefeningen heeft geloofd oftewel mij goed vertrouwen heeft gegeven en me zo sterker en zelfvertrouwen gegeven! En dat is voor iemand met beperkingen wel erg fijn en belangrijk! Erg duidelijk zijn en motiverend te werk gaan!!