We hadden in de ochtend gebeld omdat de tijd was verstreken voor de opstap ook gezegd waar we stonden maar helaas geen bus tot er een vrouw san het bellen was met D reizen en haar buschauffeur kwam haar halen omdat ze hem niet begreep. Dus wij ook zeggen we wachten ook nog zegt hij die bus is allang weg. Hij zei rij met mij mee en jullie kunnen overstappen in Utrecht. Wij daar aangekomen 45 min telaat. Waarom heeft jullie chauffeur ons niet gebeld en waarom heeft jullie telefoniste gezegd we stonden goed na te hebben gezegd waar we stonden. We stonden verkeerd aldus de andere chauffeur. U kunt begrijpen dat wij ons niet opgemak hebben gevoeld dat de mensen op ons moesten wachten wat we ook wel hebben gemerkt. Dus een stempel op de dag zelf dat we geen 2de x met een busreis mee gaan alleen om dít nog een keer mee te maken. Mvg eli eikelboom