P de Zwart

Goede reis gehad, uitstekende chauffeur Abdel, goede reisleider. Minpuntje, eerste 2 dagen konden we geen gebruik van toilet maken, kapot. En tweede minpuntje, ik had berekent dat ik €95,- P P moest betalen dat werden €111,- Pp . Wij hadden Geen Londen Eye en St Paul Cathedral en Dinnershow gedaan. En volgens de excursies op internet moest ik dan €95,- betalen maar er kwam nog een rondwandeling bij. Dat vond ik een beetje jammer want mijn reisgenote betaalde deze excursies en moest dus €28,- meer betalen dan gedacht.

Sterke punten tijdens de reis?

Heel divers, moest van hotelkamer veranderen wegens problemen met in bad gaan reisgenote , 80 jaar, werdt direct geregeld. Toppie. Zeer goede chauffeur, goede gezellige reisleider. Leuke groep mensen.

Reactie Van Nood Reizen:

Beste P. de Zwart, heel erg vervelend qua toilet, we stoppen echter met grote regelmaat tijdens de heenreis en zeker in de stad zelf kan men overal het toilet gebruiken, in de touringcar is dit juist niet de bedoeling, dit vanwege de chemische container.
Iedereen betaald vanzelfsprekend hetzelfde voor dezelfde optionele excursies, onze
dank voor de grote complimenten !! vriendelijke groet, Van Nood reizen

Score voor Van Nood Reizen: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Welke bestemming bezocht?: Londen