Laura van der Wel

Leuke stedentrip Londen voor 4 dagen, alleen jammer dat jullie nergens vermelden wanneer er grote evenementen zijn in Londen. Zoals nu : de marathon. Heel het programma moet dan op zaterdag plaatsvinden, omdat zondag's alles afgesloten is en ook qua enorme drukte. We hebben geen wisseling van de wacht gezien en de metro was ook niet te doen. De reisleider was heel flexibel, maar als ik dit had geweten dan had ik echt een ander weekend gepakt. En ook de excusie London Eye staat nog steeds niet vermeld in de gids waardoor ik zelf al kaarten had geboekt hiervoor. 3 jaar geleden heb ik dit zelfde reisje gedaan met mijn zoon ivm slagen en nu met mijn dochter.

Sterke punten tijdens de reis?

Een gids die heel flexibel is en veel weet. Het programma qua excursies

Reactie Van Nood Reizen:

Beste mevrouw van der Wel, onze brochure tot en met december 2016 is al in november 2015 samengesteld en gedrukt, u kunt zich voorstellen dat er in alle door ons geboden steden heel erg veel evenementen zijn waar ook in een jaar tijd heel veel veranderingen in plaatsvinden.
Oftewel wij kunnen hierin nooit actueel zijn.
Daarom hebben wij de keuze gemaakt niets te vermelden, per slot van rekening kan iedereen via internet alles actueel opzoeken.
Bedankt voor uw reactie en het compliment aan onze reisleiding.
Met vriendelijke groeten, Hugo Schipper / Van Nood reizen

Score voor Van Nood Reizen: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Welke bestemming bezocht?: London