In eerste instantie een stedentrip naar Berlijn geboekt maar omdat de bus niet vol genoeg was werd deze geannuleerd. Omdat Praag ook op ons verlanglijstje stond de reis ingeboekt naar Praag. Dit ging supersnel en simpel. De reis van en naar Praag zijn goed verlopen ondanks de vertraging heen en terug buiten de schuld om van de fantastisch chauffeur Frans. Wij hebben besloten onze eigen weg te gaan in Praag dus over de excursies geen oordeel. Hotel was simpel met saaie kamers maar alles zat erin wat nodig is. Ontbijt was prima en de bedden lagen heerlijk. Hotel Globus is een goed gelegen hotel met een heerlijk restaurant naast de deur maar met zeer onvriendelijk balie personeel. We,zouden zeker nog eens met van Nood reizen reizen.
Sterke punten tijdens de reis?
Fijne chauffeur. Fijne reis. Goed ontbijt en goede bedden. Hotel op prima lokatie, met metro snel in het centrum. Medewerkers van van Nood zijn vriendelijk en prima. Goede vijfdaagse stedentrip naar Praag.
Reactie Van Nood Reizen:
Beste mevrouw, wij hebben hotel Globus aangesproken op het minder vriendelijke receptiepersoneel, onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groeten. H. Schipper / Van Nood reizen