Zeer attent kantoor met kundige medewerkers, denken goed mee met je als klant. De jaarlijkse risico-scan en bijbehorende gesprek is echt een groot plusplunt, hierdoor ben je goed op de hoogte hoe en waar je wel of niet voor verzekerd bent. Tegelijkertijd zijn daardoor alle verzekeringen altijd up-to-date zijn en eventuele wijziigingen in de organisatie worden bijgewerkt. De polissen worden regelmatig tegen het licht gehouden zodat je altijd goed verzekerd bent tegen gunstige voorwaarden. Bij schade wordt er snel en adequaat gehandeld, ook bij een ingewikkelder en langlopend conflict heeft de schadebehandelaar het zeer goed af weten te handelen voor ons. Al met al gun ik iedereen zo een fijn advieskantoor.
Reactie Van Steensel Assurantiën:
Geachte heer/mevrouw Staal,
Bedankt voor uw mooie feedback en eindoordeel. Een 10 lezen wij graag. Wij vinden het fijn om te lezen dat u ons kantoor zeer attent vindt en onze medewerkers kundig. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service van zowel onze acceptanten als de schadebehandelaars en dat u het jaarlijkse gesprek als groot pluspunt ervaart. Wij zullen onze mouwen voor u blijven opstropen.
Groeten,
Dominique