Na de aankoop van een bank op maat bij van Woerden Wonen nu alweer zo'n 7 jaar geleden waren wij zo tevreden dat we nu weer wat meubels hebben besteld bij van Woerden Wonen.
De eerste keer dat wij die aankoop deden is zo goed bevallen dat wij zonder enige twijfel weer naar Hugo zijn gegaan en ook nu weer naar volle tevredenheid geholpen. Groot pluspunt is de betrokkenheid van Hugo en het overige personeel, bijna niets is onmogelijk en heb je toch een verzoek wat lastig is dan gaat Hugo er mee aan de slag, in ons geval tot volle tevredenheid. Daarnaast zijn de prijzen niet enorm hoog, misschien wat meer dan bij een discounter, maar de service / kwaliteit en het zeer prettige contact zijn wat ons betreft een kleine meerprijs waard.
Kortom, een man / zaak naar ons hart en wij kunnen van Woerden Wonen dan ook alleen maar een dikke 10 geven.