Wouter Knol

Ervaring is goed. Enkel was de levering zwaar onder maat. De telefonist werd boos op mijn omdat ik niet aanwezig was toen het pakket werd geleverd. Maar er was ook geen afspraak gemaakt wanneer de levering plaats vond. Ook al stond er in de emails dat er gebeld zou worden voor een afspraak betreft de levering.

goede kwaliteit spullen

Maak ook daatwerkelijk een afspraak voor de aflevering. Ik ben er ook niet zo van gediend als de telefonist boos word op mijn als de levering opeens gebracht word en dan om de 5 min belt waar ik blijf.

Reactie vandenbossportief.nl:

Die telefonist ben ik, en de informatie die hier geschreven is niet correct.
Klant wist per email dat we zouden komen, daar hij ook nog t afleveradres wijzigde, en dit hebben wij ook opgevolgd. Daar aangekomen was er niemand, terwijl er iemand zou zijn.
Toen ik denk wel 5x keer gebeld inzake de vindbaarheid van de locatie, was een moeilijk vindbaar adres, Eenmaal aangekomen was er nog niemand, deze jongeman zou komen, en toen verloor ik een beetje mijn geduld, excuses, want ik denk dat de klanten niet weten wat t kost als we een half uur tot uur langer bezig zijn met t afleveren, dan vervliegt onze marge.
Maar goed dat kan wel eens gebeuren, uiteindelijk is t netjes geleverd door ons, en voldoet t product, excuses voor mijn ongeduld.
Gr
Harjen Wolters

Score voor vandenbossportief.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Pooltafel