Afschuwelijk! Op 28 april een hoes voor onze pingpong tafel besteld. Op website stond : voor 15u besteld de volgende dag in huis. Ondanks dat ik voor 15u besteld had werd er de volgende dag niets bezorgd. De dagen daarna ook niet. Toen ik op de 30ste ging bellen kreeg ik te horen dat ik maar n mailtje moest sturen. Zo gezegd zo gedaan. Op 1 mei kreeg ik n mail terug dat ik maar vertrouwen moest hebben dat het wel goed zou komen (daar had ik nog helemaal niet aan getwijfeld maar dat ging ik nu wel doen) , dat ze gingen uitzoeken waarom het zo lang duurde (die hoezen moesten uit België komen. Dus blijkbaar hadden ze ze itt wat er op de site stond helemaal niet op voorraad ) en dat ik uiterlijk de volgende dag iets van ze zou horen. Inmiddels is het 4 mei en nog steeds geen hoes en geen bericht. ..
Afzien. Tanja Jess
Afspraken nakomen en niet liegen op je website!
Reactie vandenbossportief.nl:
Tja puff zucht, helaas is dit niet gegaan zoals men kan verwachten van ons.
U bestelde een afdekhoes nadat u eerder tevreden was met een aankoop van een tafetennistafel van ons, jammer dat t bij deze order even misliep.
Ik hoop dat u van de gratis afdekhoes toch kunt genieten, daar wij t geld hebben terug gestort daar wij de afspraken niet hebben kunnen waar maken, daar de importeur van Cornilleau zijn werk niet meer deed hebben wij deze direct vanuit Frankrijk moeten bestellen, vandaar dat de levering langer duurde
Inmiddels is er order op zaken, en leveren wij binnen 1-2 werkdagen uit
En welgemeende excuus vanuit ons is wel op zijn plaats
Gr
Harjen