Na mijn besluit om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren ben ik mij gaan oriënteren waar ik de ingreep het beste kon laten uitvoeren. Al snel kwam ik bij VandenBroecke kliniek terecht en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van!
Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis. Er heerst een ontspannen sfeer, wat mede wordt veroorzaakt door de assistentes aan de balie. Ze zijn allervriendelijkst, ontspannen en geven je een welkom gevoel. Maar ook de inrichting, de rust en de mogelijkheid tot het drinken van een kopje koffie/thee. Alles gaat keurig op tijd en de chirurg en de assistente stellen je tijdens de behandeling op je gemak. Ze vertellen stap voor stap wat er gaat gebeuren en daarnaast wordt er gezellig gekletst en gelachen. En voordat je het goed en wel in de gaten hebt is de ingreep al weer voorbij! De behandeling en het herstel is mij 100% meegevallen! En het resultaat....Top!! Ik had dit jaren eerder moeten doen!
Dokter Van Loenen, dank u wel!!
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Het ontvangst, de informatieverstrekking zowel op de website als door de chirurg en de assistentes, de kundigheid van de chirurg en de nazorg