N.v.t
Ik heb de spray gekocht maar ik heb iets hogere factor genomen dan het proefmonster is. Nu heb ik al 2 maal enorm veel uitslag onder mijn oksels. Het voelt erg branderig aan en mijn huis ziet er verbrand uit en duurt 1 a 2 dagen eer het weg is..en is absoluut niet fijn. Nu denk ik dat ik de spray had moeten nemen in dezelfde factor als het proefmonster maar ik dacht neem het nog gradatie hoger zodat ik zeker weet dat ik iet meer transpireer. Mijn advies voor verbetering is dat er vermeld staat op de site dat er een groot verschil zit tussen proefmonster en de spray met gradatie hoger. Of je moet zorgen bij proefmonster dat je 2 zakjes geeft met allebei de gradaties zodat je weet wat wel en niet fijn is voor je huid. Want nu heb ik bijna 30 euro uitgegeven en heb er niets aan en dat is zonde lijkt me. Want ik ben bijzonder positief over het product van het proefmonster. Echt geweldig was het want heb al veel geprobeerd maar dit heb ik al veel mensen aangeraden. Er is weinig bekendheid hierover dus vandaar dat ik jullie naam gemaild heb in mijn vrienden en werkkring.
Met vriendelijke groeten, Tamara van schilt