Na een inbraak hebben wij een alarmsysteem geïnstalleerd, maar na diverse filmpjes over lockpicking, bumpkey en de Bulgaarse methode vond ik het toch wel nodig om ook de sloten te vervangen door inbraak veilige sloten.
Na wat zoeken op internet bij veiligslot terecht gekomen.
In eerste instantie was een slot waar binnen een sleutel in kon zitten en toch van buitenaf bedienbaar niet leverbaar. Toch even een mail gestuurd om te vragen wat de levertijd zou zijn voor zo'n cilinderslot. Binnen 5 minuten een deskundige man aan de telefoon die mij zeer netjes heeft uitgelegd waarom ze niet leverbaar waren en hij enkele dagen geleden nieuwe betere onderdelen binnen gekregen had van de sloten leverancier.
Dus toch kunnen bestellen wat ik wilde hebben.
Smiddags 4 sloten besteld en enkele uren later een mail met tracking nummer van postnl. En jawel volgende dag netjes een pakje in de brievenbus.
Helaas tot mijn verbazing 2 normale sloten 1 met knop en 1 2 zijde bedienbaar ipv de 2 met knop en 1 normale.
Dus mail gestuurd en weer binnen enkele minuten iemand aan de lijn met vele excuses en ik kon de cilinder terug sturen en zou de juiste krijgen.
Vandaar dus dat ik ook kan beoordelen over de after sales.
Foutje kan altijd, blijven allemaal mensen.
Alle sloten zijn inmiddels gemonteerd en werken perfect, leuke gekleurde sleutels (had gevraagd om van elke kleur wat zodat iedereen in huis kon kiezen)