Voor het eerst heb ik op deze website cilinders van M&C besteld. Een vertrouwde webwinkel is erg belangrijk. Vooraf heb nog telefonisch informatie ingewonnen over de ovale knop op de push draaiknop, deze is sierlijker dan de platte knop. Het advies was dat deze onhandig in gebruik was. Op mijn verzoek heeft meneer hem toch bijgeleverd zodat ik achteraf de keus kon maken welke knop ik zou houden. Het klopt dat de platte knop beter te bedienen is. De levering was supersnel. Bij mijn bestelling miste ik de 3 extra bestelde sleutels. Ik heb telefonisch contact opgenomen en dit gemeld, nadat de vergissing was vastgesteld werden de volgende morgen de sleutels al per post bezorgd. Kortom, een prima vertrouwd adres met de juiste informatie, en doen wat er is beloofd. Nu zal ik ook de ovale knoppen terugsturen naar Veilig Slot, dat had ik dan weer beloofd. Nog 1 opmerking over het verbeteren van het bestelformulier op de website, als je een bestelling hebt gemaakt en je winkelwagen achteraf wilt wijzigen moet je helemaal opnieuw beginnen, dat kan beter.
Reactie Veiligslot.nl:
Beste heer Bijl, Hartelijk dank voor uw waardevolle review. Alsof de website bouwer het wist, Ik open vandaag de webshop en krijg de melding dat er een nieuwe update is: Installeer de One Page Checkout! 07-07-2015 dit houdt in dat vanaf vandaag u in 1 pagina kunt afreken.(helaas voor u net te laat) Dank voor uw bevindingen van de knop, dit bevestigd mijn eigen mening, de originele knop pakt beter vast. Vriendelijke groet, Eric van Spronsen