Zondag avond besteld en betaald met overschrijving (meteen uitgevoerd). Maandag ochtend wordt ik opgebeld met de melding dat de afzuigkap uit voorraad leverbaar is maar dat de betaling nog niet ontvangen was => in Belgie gaat er altijd meer dan een dag over voor het geld zichtbaar is op de rekening van de ontvanger dus OK. Dinsdag krijg ik bevestiging dat de betaling ontvangen is. Donderdag nog niets gehoord dus even gemaild om te vragen wanneer ik men kap mocht ontvangen. Vrijdag antwoord: "Deze verwachten wij begin volgende week te ontvangen van de leverancier. Vermoedelijk word die eind volgende week bij u geleverd. De Installatie Helden nemen contact met u op zodra zij dit binnen hebben." Terug gemaild om verduidelijking te vragen. Antwoord: "De Installatie Helden doen de bezorging voor ons in België. Zij komen hier woensdag afhalen ik zorg dat de afzuigkap mee gaat!" Een beetje spijtig dat je voor een kap uit voorraad bijna 2 weken moet wachten. Het zou een meerwaarde betekenen als een product dat goed verpakt is sneller met een gewone pakket dienst verstuurd wordt. De installatie held die kwam leveren was zeer vriendelijk en heeft de kap netjes tot in de keuken gereden. Maar daarna nog even in in zijn bestelwagen gaan kijken en er wordt met de dozen gesmeten dat het een lieve lust is. Een beetje zorg zou op prijs gesteld worden.