Eric Poppe

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. TLDR: 2.5 maand op levering van magnetron moeten wachten, geen service bij klachten over het product.
Hele verhaal: Online een combimagnetron besteld, de levering werd al kort na de bestelling met enkele weken uitgesteld, vervolgens kregen we rond de leverdatum geen bericht en heb ik zelf een week later contact opgenomen. Toen werd mij verteld dat de levering weer uitgesteld werd. Op de volgende leveringsdatum weer geen bericht, enkele dagen later weer zelf contact opgenomen. De combi was nu eindelijk binnengekomen, bezorgdag afgesproken, hele dag thuis geweest maar er komt niemand opdagen. Weer contact opgenomen, uiteindelijk de magnetron bezorgd gekregen 2.5 maand na bestelling. Vervolgens blijkt de magnetron van de combi heel ongelijkmatig te verwarmen. Hierover contact opgenomen maar gelijk doorgestuurd naar AEG, met AEG gebeld, is normaal zeggen zij. Zelf op internet wat onderzoek gedaan en blijkt dat veel mensen klagen over de warmte verdeling van de magnetron. Oftewel, bekend probleem waar Veldkamp me best over had kunnen inlichten nadat ik er een vraag over had gesteld.

Score voor Veldkamp Witgoed: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Combimagnetron