Vervelende ervaringen: Rolgordijnen werden terwijl ik bij de deur stond te wachten op het pakket, retour gezonden met bericht: niet thuis. Nieuwe afspraak maken.
Rolgordijnen paste niet en een was beschadigd. Moest heel veel foto's als bewijs sturen dat het niet paste en beschadigd was. Daarna moesten we het nog twee weken laten hangen om te kijken of de beschadiging er niet toevallig vanzelf uitging. Iemand laten komen om mee te denken met oplossing kon niet, namelijk geen gewoon raam. "U heeft geen raam vanuit onze assortiment, dus niets past mevrouw."
Retour pakket: twee losse tickets, op twee verschillende dagen. Met veel uitloop van de tijd. Retourbetaling moest ik na een maand ook weer zelf achteraan bellen. "Sorry, niet doorgezet..." Al met al een dikke onvoldoende.
Opvallende sterke punten:
Reactie Veneta:
Beste Elisabeth,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Erg vervelend dat het geen positieve ervaring is geweest. Ik zie dat er al een klachtmelding is doorgezet voor wat betreft de vervoerder die onterecht niet thuis heeft gemeld. Dat wordt dus aangekaart bij hen. Voor wat betreft het niet passende item, we stonden voor een raadsel. Echter bleek later pas dat je dakraamrolgordijnen had besteld voor een Fakro dakvenster terwijl je geen Fakro dakvenster hebt. Je had ons daarmee wel even te pakken, we waren verrast. Hadden we dat eerder geweten dan had het niet zo lang hoeven duren natuurlijk. Gelukkig doen we niet moeilijk en hebben we de koop voor je ontbonden.
Wel heb je absoluut een punt wat betreft de terugbetaling, daar is aan onze kant iets fout gegaan waarvoor nogmaals excuses. Inmiddels geregeld, eind deze week ontvang je het bedrag terug.
Fijne avond!
Robin - Veneta.com