We hebben een plissé verduisterings gordijn voor een dakraam besteld en gemonteerd. Op zich een mooi product waar we uit heel veel kleuren konden kiezen. MAAR het werkt niet echt verduisterend. Kan ook niet met een plissé gordijn in het kozijn maar dat had wel vermeld moeten staan in de info/documentatie. Verder is montage niet ingewikkeld maar ook niet erg makkelijk. In de gebruiksaanwijzing missen eigenlijk een paar afmetingen en montage vraagt veel kracht. Als 100% verduistering niet nodig is, is het een prima gordijn.
Opvallende sterke punten:
Mooi materiaal met mooie kleuren. Systeem is simpel en daarom waarschijnlijk degelijk
Reactie Veneta:
Beste Paul,
Bedankt voor het delen van je ervaring, waarderen we!
Zojuist hebben we even telefonisch contact gehad n.a.v. de foto's die je hebt gedeeld. Je geeft aan toch wel blij te zijn met het plissegordijn. Wel heb ik met je gedeeld dat we voor deze situatie wellicht toch een mooiere verduisterende optie hebben in de vorm van onze dakraamrolgordijnen.
Wanneer je bij ons besteld geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Via die weg zou je nog over kunnen stappen naar een ander product dat geen kieren geeft. Wel zo fijn voor op een slaapkamer natuurlijk. Mocht je toch nog willen overstappen laat het ons dan vooral even weten.
Fijne dag daar!
Robin - Veneta.com