We hebben in onze vorige woning gordijnen laten aanmeten bij Veneta, dus toen we verhuisden, wisten we dat we weer terug bij Veneta wilde. We hadden de inmeet afspraak met Dick vd Pol, een zeer vriendelijke en hartelijke man, die de tijd nam om te kijken naar wat we wilden en welke kleuren. De kleurstalen waren erg prettig om te zien en gebruiken en zijn advies mbt lichtdoorlating, plaatsing en kleur was ook erg prettig zodat een goede keuze gemaakt kon worden. Dick heeft snel en nauwkeurig ingemeten, rekening houdend met de hendels op de ramen en plaatsing van de gordijnen. Een afspraak voor montage was ook dezelfde dag geprikt.
Na een paar maandjes was het zover, de gordijnen zijn opgehangen door Patrick van t Veer. Hij liet op tijd weten dat hij er bijna was en was ook een zeer vriendelijke en hartige man. Hij heeft de gordijnen netjes en nauwkeurig opgehangen, gebruikmakend van meet apparatuur, zodat alles recht zou hangen. Montage-gruis heeft hij netjes opgeruimd, en de gordijnen gestoomd. Hij heeft vlot, maar zeer nauwkeurig gewerkt en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Beiden heren, Dick vd Pol en Patrick van t Veer, hebben we als zeer professioneel, klantvriendelijk, efficient en aardig ervaren.
We raden Veneta ook zeker aan bij anderen.
Opvallende sterke punten:
Duidelijk, helder, professioneel, goed opgemeten, nauwkeurig, goed advies, vriendelijk.