Waardeloos weg gegooid alles breek af en ook al zit er boven bevestiging op dat gaat niet die het in meet moet dat weten
Opvallende sterke punten:
Geen waardeloos
Reactie Veneta:
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van jou ervaring. Vervelend om te lezen dat je totaal niet tevreden bent. Dit is natuurlijk iets wat wij niet graag lezen. Ik heb daarom je persoonlijke adviseur een bericht gestuurd om contact met je op te nemen. Hij gaat dan samen kijken naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.
Fijne dag.
Alysha-Veneta.com
Update 19-09-2024
Beste Jan,
Je persoonlijke adviseur heeft inmiddels contact met je gezocht. Echter kreeg hij vrijwel gelijk een deur in zijn gezicht (telefonisch). Het is duidelijk dat je niet happy bent met wat er geleverd is. Echter heb je bij ons een unieke tevredenheidsgarantie wat betekent dat je kunt kiezen voor een ander product. Ik heb alleen begrepen dat je het geleverde al weg hebt gegooid, dat maakt het wel wat lastiger. Toch gaan we altijd voor 100% tevredenheid en willen je dan ook verzoeken toch nog even contact op te nemen met je persoonlijke adviseur. Ongetwijfeld kunnen we samen tot een passende oplossing komen.
Robin - Veneta.com