Veneta

Kwaliteit

Iris

Goed geholpen en mooie, stevige gordijnen.

1x slaapkamer. Wensen: monrage aan plafond, passend, geen licht. Met de dame aan de telefoon doorgenomen. We hebben een gevoerd gordijn met dubbele plooi genomen en dat is perfect! Sluit mooi aan tegen de wanden en plafond. De rail en de oogjes mooi zwart.

2x huiskamer. Wensen: montage aan de muur en passend. We hebben hier dezelfde stof als de woonkamer gekozen, maar dan niet gevoerd en met enkele wave. Het was even uitzoeken bij het eerste gordijn hoe op te hangen, omdat we namelijk twee soorten hadden en alle schroefjes, oogjes en dingetjes door elkaar zaten ingepakt.. de handleiding was ook onduidelijk en filmpjes die op internet te vinden waren, waren van een oud model.. dus na 3 uur hadden we het eerste gordijn opgehangen.. uiteindelijk bleek het goed te doen en gelukkig gingen de tweede en de slaapkamer een stuk sneller.

Verbeterpunten:
- bij de wave gordijnen zijn alle oogjes etc. Wit. Dit is jammer bij de donkere gordijnen met zwarte rails
- de gebruiksaanwijzing zou iets duidelijker kunnen, vooral de split tussen wave gordijnen en plooi gordijnen en de daarbij horende materialen. Misschien zakjes nummeren of labelen.
- het zou fijn zijn als er in de gebruiksaanwijzing een QR code zat met een filmpje. Uiteindelijk heeft een filmpje ons op weg geholpen nadat we er niet uitkwamen. Het zou prettig zijn als deze al in de gebruiksaanwijzing zelf had gezeten.
- plafondmontage is prachtig, maar muurmontage is met haken. Bij ons waren deze dus netjes zwart, omdat we een zwarte rail hebben. Maar de haken zet je vast met de bijgeleverde zilveren schroeven. Als de gordijnen open zijn (gehele dag), zie je die dus erg goed en het zou een mooie detail/afwerking zijn als deze schroeven ook zwart waren.

Verder: zeer mooie, stevige kwaliteit gordijnen waar we heel blij mee zijn en hopelijk heel lang mee kunnen doen. De volgende keer bestel ik gewoon weer bij Veneta.

Opvallende sterke punten:

Mooie, stevige gordijnen. Vriendelijke, behulpzame klantenservice.

Score voor Veneta: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: