Veneta

Kwaliteit

Valérie

Zeer slecht in naservice. Verkeerd geadviseerd, betaald en meer dan een maand later nog steeds geen geld terug. Beloftes worden niet nagekomen.

Opvallende sterke punten:

?

Reactie Veneta:

Update 15/11/2024:
Beste Valérie,
Zoals reeds besproken en aangegeven werd de terugbetaling correct uitgevoerd, deze werd 2 dagen na de review klaargezet en zou ondertussen netjes op je rekening moeten staan.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Jeroen - Veneta.com
------------------------------------------------------------------
Beste Valérie,

Nogmaals bedankt voor ons fijne gesprek en voor het delen van je verhaal. Ik wil ook via deze weg mijn oprechte excuses aanbieden voor hoe alles is gelopen. Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad.

Zoals besproken is de terugbetaling afgelopen vrijdag, 18 oktober, in gang gezet.

Daarnaast hoop ik, zoals we hebben besproken, dat we een kans krijgen om het vertrouwen te herstellen. Ik stel graag voor om een adviseur opnieuw naar je toe te sturen, zodat we samen kunnen zorgen dat je alsnog krijgt wat je oorspronkelijk voor ogen had. Het is ontzettend jammer dat het vertrouwen nu beschadigd is, want dat hoort niet zo te zijn. We zouden je juist het tegenovergestelde moeten laten ervaren.
Nogmaals bedankt voor je geduld.
Jeroen - Veneta.com

Score voor Veneta: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: