caroline maes

Beste,
ik had wat kleuren gel producten besteld,maar het groene kleur heb ik gisteren gebruikt maar is helaas niet zichtbaar op mijn nagel,heb nogthans 2 lagen gebruikt,vindt het spijtig

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling, we gebruiken te allen tijde de beoordelingen van onze klanten om onze producten en diensten te blijven verbeteren!
In uw beoordeling laat u ons weten dat u niet tevreden bent over één product. We hebben naar aanleiding van uw beoordeling contact met u opgenomen omtrent de juiste werkwijze bij het toepassen van de ' Color gels ' van Veronica NAIL-PRODUCTS. Helaas hebben we op onze email en verzoek m.b.t. meer informatie om uw klacht te kunnen beoordelen, geen reactie van u vernomen.
We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst! ;-) Mocht u alsnog advies of meer informatie nodig hebben, dan horen we het graag!
Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Score voor Veronicanailproducts.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja