Prima dozen. Nette service.
De levering kwam een dag later dan in eerste instantie was aangegeven. Het inpakpapier zat niet bij de zending, ondanks de vermelding op de pakbon. Eén telefoontje naar de klantenservice was genoeg. De volgende dag had ik het inpakpapier in wel huis.
Goede telefonische klantenservice.
Toen ik de verhuisdozen bestelde, kreeg ik de melding dat ze op voorraad waren en dat ze dinsdag geleverd zouden worden. Op dinsdag informeerde ik via de chatfunctie naar het tijdvak van de levering van de zending. Dat gesprek liep niet soepel, duurde lang en de medewerker leek niet te weten wat hij moest doen. Uiteindelijk kreeg ik een track & trace code toegestuurd waar ik niets aan had. De zending was aangemeld bij de vervoerder, maar was nog niet aangekomen bij het sorteercentrum. Aan het einde van de avond kreeg ik een e-mail met een 'goed nieuws boodschap'. De verhuisdozen waren in voorraad gekomen en zouden woensdag alsnog worden bezorgd. Dat vond ik niet zo netjes. Tenslotte zit je toch een hele dag op hete kolen en zonder boodschappen omdat je de deur niet uit kunt.
Op woensdag ontving ik de verhuisdozen alsnog, maar zonder pakpapier. De chatfunctie had ik wel gezien en daarom heb ik maar gebeld. Wat een verademing. Ik trof een medewerker die mijn bestelling wel direct kon vinden en mijn klacht direct netjes afhandelde.
Kortom verbeterpunten:
- wees duidelijker over levering / voorraad.
- doe iets aan de klantenservice via de chat. Ik moest lang wachten op een antwoord en het antwoord dat ik kreeg was niet correct. Ik kreeg de indruk dat de medewerker niet voldoende was ingewerkt.