2059 beoordelingen

Fam Schouten

Peperdure designlamp gekocht bij dit bedrijf van Jacco Maris. De lamp kwam met een ondeugdelijke ophanginstructie waar onze electricien niets van begreep. Dit resulteerde uiteindelijk in het klapppen van de lamp. Wij hebben deze op eigen kosten laten repareren bij Jacco Maris. Firma Versteeg was toen al gelijk bezig met zwartmaken van onze electricien, evenals Jacco Maris overigens. Om geen enkel risico te nemen toen met een electricien via Versteeg in zee gegaan. Die is twee keer langs geweest en heeft meerdere malen een nieuwe instructie moeten opvragen bij de Fabrikant en daarnaast meerdere malen contact gezocht met de technische afdelingen van zowel Jacco Maris als Versteeg. De lamp hangt inmiddels en is schitterend maar het hele proces geeft een bittere nasmaak en uiteindelijk duizend euro aan installatiekosten !? Versteeg schuift het balletje door, kijkt weg en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Als consument trek je aan het kortste eind terwijl je aan alles weet en voelt dat je wordt belazerd. Blijf ver weg van Versteeg Lichtstudio!

nvt

Reactie Versteeglichtstudio.nl:

Beste familie Schouten,
Uw reactie op de uitleg die we u per mail hebben gestuurd over wat er verkeerd is gegaan met de montage van uw lamp, betreurt ons zeer. Laten we voorop stellen dat u erg veel onvoorziene kosten heeft moeten maken en dat we dat echt heel vervelend vinden, daarom is de driver tegen kostprijs vervangen en heeft u gratis nieuwe ophangsteuntjes ontvangen.
Dat de leddriver kapot gegaan is, heeft niet aan de montage instructie gelegen, want het is uw elektricien gelukt om de lamp te laten branden. Het probleem is het aansluiten van een leddimmer die op uw vorige lamp zat, hoewel we de juiste pulsschakelaar erbij hebben geleverd. De montage van onze lampen worden niet door onszelf uitgevoerd, maar door derden. We staan wel altijd klaar om de juiste technische begeleiding te geven als er vragen zijn. Als dat niet goed opgevolgd wordt, kan dat vervelende consequenties hebben.
We hopen dat u alle ellende kunt vergeten rondom de lamp. Het is jammer dat u ons bedrijf en onze service als slecht heeft ervaren. We zijn in elk geval blij dat u de lamp schitterend vindt en hopen dat u er ondanks alle pech toch van kunt genieten.
Versteeg Lichtstudio

Score voor Versteeglichtstudio.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee