Op 22 mei heb ik een bestelling geplaatst maar heb nog steeds deze niet ontvangen. De vervoerder GLS waar dit bedrijf zaken mee doet snuggeren zogenaamd de bestelling bij mij aangeboden te hebben en omdat ik niet thuis was een niet thuis bericht achtergelaten te hebben. Niets van dit verhaal is waar. Ik was deze bewuste dag thuis en is er geen pakket bezorgd en noch een bericht achtergelaten. Contact met dit bedrijf viadennis dus luistert naar wat de vervoerder zegt en neemt mij ervaring in twijfel. Ik doe geen zaken met onbetrouwbare bedrijven!
Meer vertrouwen in klanten hebben.
Reactie Viadennis.nl:
Naar aanleiding van uw klacht heb ik persoonlijk uw mailwisseling met onze klantenservice nagelezen. Ik betreur het dat u een dergelijke slechte ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Onze klantenservice is zo behulpzaam mogelijk geweest en heeft getracht een passende oplossing voor u te vinden.
Wij doen al jaren zaken met PostNL en GLS. Beide vervoerders hebben voor- en nadelen, en natuurlijk gaat er wel eens wat mis. In uw geval hebben we het pakket verzonden met onze standaard verzender, in dit geval GLS. U heeft ons hier zaterdag over gebeld en aangegeven dat u het pakket niet had ontvangen. Wij hebben hiervoor excuus aangeboden en heel duidelijk vermeld dat we het voor u uit gaan zoeken en het in orde gaan maken.
Vandaag kregen wij van GLS te horen dat er volgens hun systeem een chauffeur bij u aan de deur was geweest. Dit wil niet zeggen dat we dit als waarheid beschouwen. We wilden u alleen informeren over de informatie in het systeem van GLS. We hebben aan de hand van deze informatie aan u gevraagd of we het opnieuw kunnen aanbieden. U reageerde hier nogal heftig op, en vertelde dat we u voor leugenaar uitmaakte en dat we u niet willen helpen. We hebben u meerdere malen laten weten dat dit nooit de bedoeling is en als u het zo heeft ervaren we daar onze excuses voor aanbieden.
We kiezen altijd de kant van onze klant bij een onenigheid met de verzender. Er worden dan ook nooit extra kosten berekend wanneer een aflevering niet goed verloopt. Misschien was dit u niet helemaal duidelijk maar u betaalt nooit extra kosten voor een nalevering of wanneer er iets misgaat met de zending. Deze kosten nemen wij altijd voor eigen rekening.
U heeft bij ons een bestelling geplaatst en wij wilden u graag helpen. In uw geval luisterden we naar u en naar GLS en hebben we u de meest passende oplossing die binnen onze macht ligt geboden. U heeft als reactie gegeven dat u geen oplossing wilt. We storten daarom uw aankoopbedrag terug en wensen u veel succes met de aankoop van uw nieuwe adapter.
Dennis