p. van weissenbruch

Op 11 december 2022 besteld zou op voorraad zijn, op 13 december is niet eens bekend wanneer het gaat worden bezorgt…amazon kan het wel de volgende dag…naar aanleiding van deze review contact gehad met bedrijf en werd mij verzekerd dat ik helaas bij de minder dan 5% van de bestellingen zat die te laat werden bezorgt. Toen ik daarop aangaf dat ik het exact zelfde product eigenlijk nog een keer nodig had, kreeg ik het aanbod om die te bestellen met 50% korting. Hoewel ik ook deze voor een bepaalde datum nodig had, toch bestelling geplaatst...en blijkbaar zat ik weer bij de 5% en kreeg ik het product weer te laat. Waar ze wel goed in zijn is het op tijd versturen van de herinneringen en aanmaningen! nou weet ik wel dat ze een extern bedrijf inschakelen voor de bezorging maar ik doe een bestelling obv hetgeen op de site staat...en dat komen ze gewoon niet na...kortom heb je geen haas en wil je een scherpe prijs voor goede producten dan moet je hier zijn, is de bezorging belangrijk dan andere partij overwegen?

Veel producten

Vermeld tijdens het bestellen wat de echte levertijd is!!!!

Score voor Viadennis.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Macbook air lader