Sandra

Zeer goed (zie sterke punten)

We hebben dit jaar voor de 3e keer besteld en het verhaal (video) is echt geweldig!!! Omdat onze zoon een engelse naam heeft (Evan) wisten we niet zo goed hoe we dit moesten neerzetten en toen de video kwam was de uitspraak ook helaas niet correct. Maaaaar, we hebben toen contact opgenomen met de klanten service en ik moet zeggen dat deze mensen verre uit de beste klantenservice zijn, waar ik ooit contact mee heb gehad. Zo ongelofelijke snelle reacties en daarnaast verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Uiteindelijk is vrijdagmiddag (27nov) de nieuwe dvd ingesproken (met een PERFECTE uitspraak van de naam Evan), alleen helaas was TNT niet zo snel. Aangezien we het feest al 28nov hadden. Maar desalniettemin kregen we van de klantenservice de DVD digitaal en hebben we hem zo op de tv gekeken en het was een GROOT success... We hebben genoten en een mega avond gehad, mede dankzij de Video van Sint... ! Geweldig :) We komen volgend jaar terug!!! We willen hierbij ook de mensen van de klantenservice bedanken!!!

Totaal niet... Ga zo door!

Score voor Video van Sint: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
DVD + digitaal