Ik heb een nieuwe transformator voor mijn Velda UV-filter besteld. Volgens de afbeelding op de site van vijverleven.nl was het onderdeel precies wat ik nodig had.
Het onderdeel moest bij Velda besteld worden. En natuurlijk wordt er dan een totaal niet-passend nieuw model geleverd. Niemand die zich afvraagt of dat nou wel klopt bij deze bestelling.
Omdat ik wel kan raden hoe verder zou gaan, als ik het onderdeel terug zou sturen...oud model kan niet meer geleverd worden, u moet een totaal nieuw filter bestellen... Ben ik aan de slag gegaan met hobbyen en modificeren, net zo lang tot ik een passend en waterdicht exemplaar had. Niet leuk, maar voelt wel als overwinning op Velda en Vijverleven.
Nog een keer iets bestellen bij Vijverleven? Ik denk het niet...
Reactie Vijverleven:
Goedendag, de levertijd is inderdaad niet heel best van de trafo's van Velda. Dit kunnen we helaas niet versnellen, hier hebben we u van op de hoogte gesteld. De klacht hebben we in goede orde ontvangen, die willen we vandaag behandelen. (aangezien Hemelvaartsdag alles gesloten was) Ik heb u dit per email ook beantwoord. Ik vind het jammer dat uw ervaring niet positief is, maar soms kunnen dingen gewoon niet sneller. Ondanks alles wens ik u een fijn weekend toe, groeten Harro