Informatieve webwinkel met handige selecties, zoekmogelijkheden en navigatie. Betaling en levering verlopen vlot. Assortiment is gevarieerd t.a.v. soorten wijn en prijzen.
Graag wat meer aandacht voor biologische wijnen. Daarnaast lijkt het mij aantrekkelijk naast kennismakingsdozen ook dozen samen te stellen voor de seizoenen; herfst en kerstwijnen, winterwijnen, voorjaarswijnen, frisse witte zomerse wijnen voor buiten (ev. met verwijzing dinerrecepten 24Kitchen?). Daarbij twee varianten, één voor de smalle beurs en één voor de klant die wat meer kan besteden.
Reactie Vindict:
Beste Marcel,
Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling. Met betrekking tot biologische wijnen: we hebben steeds meer biologische wijnen en vinden het belangrijk dat boeren biologisch werken. Echter, we selecteren niet o.b.v. een officieel keurmerk. Allereerst omdat het veel administratie en extra kosten met zich mee brengt wat voor kleinere huizen vaak niet haalbaar is. Ook is het voor veel boeren een reden niet officieel biologisch te worden omdat ze dan bij uiterste nood de oogst kunnen redden door toch in te grijpen.
M.b.t. de seizoensdozen: we hebben al enkele jaren met veel succes een wijnabonnement 'seizoenswijnen' waar ook tips bij staan naar recepten op verschillende websites. Mocht je liever ad hoc een seizoenswijndoos willen ontvangen, dan kun je ons uiteraard altijd even bellen (020-4706050) of mailen, dan geven we je een persoonlijk advies. In dat geval kunnen we de doos ook op het gewenste budget afstemmen.
Nogmaals dank voor de mooie beoordeling & graag tot ziens bij Vindict!