Fijne winkel met deskundig personeel en goed aanbod
Had bestelling via de site gedaan met keuze 'ophalen in de winkel'. Was mij niet duidelijk dat dit dan niet direct in de winkel klaarstaat/vanuit de winkel geleverd wordt. Ook deze bestellingen komen vanuit het magazijn.
Misschien is het mogelijk duidelijker te vermelden dat 'ophalen in de winkel' ook een aantal dagen duurt. Of anders wel zorgen dat deze orders direct uit de winkel geleverd kunnen worden. In dit geval was de wijn op voorraad en hebben de medewerkers in de winkel het keurig opgelost.
Reactie Vindict:
Beste Duco,
Dank je wel voor je prachtige beoordeling! Zeer gewaardeerd en natuurlijk fijn om te horen.
Wat betreft het ophalen in de winkel: goed dat je het aangeeft. We hebben onder het kopje 'bezorgservice' onderaan elke pagina te vinden, een uitgebreidere uitleg staan over o.a. hoe winkelleveringen werken. We zouden dit graag in het winkelmandje erbij zetten, echter dan wordt de winkelmand te vol met tekst en onoverzichtelijk, vandaar onze keuze hiertoe.
Dank in elk geval voor je begrip en fijn dat je bestelling goed is afgehandeld in de winkel.
Graag tot ziens bij Vindict!