Kwaliteit van de vis

Rien van Reems

De kwaliteit van zowel vis als schaal- en schelpdieren is voortreffelijk en de bezorging zo snel dat ik over de info over het verloop van de order niets kan zeggen omdat ik daar niet aan toe ben gekomen.
Kreukels heb ik in Vlissingen met zijn vismijn nog nooit te koop gezien, de bisque was met een scheutje room en een snifje armagnac overheerlijk en de kilo krabbepoten leverden 280 gram krabvlees op, goed voor 8 crabcakes. Ik blijf klant.
Rien van Reems, culinair journalist.

Onder de indruk ben ik van de klantvriendelijkheid van Viswinkel on line. Met name de mogelijkheid om on line te communiceren heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het persoonlijke contact stel ik zeer op prijs. Dat het mogelijk is om in Yerseke verse vis en schelp-en schaaldieren te bestellen is een uitkomst voor een vlissinger die van kwaliteit houdt want die is hier ver te zoeken.

Wellicht zou de website wat uitgebreider kunnen met informatie over bijvoorbeeld bereiding van schelpdieren en mogelijk kleinere portionering van vis en dergelijke. De producten verdienen mijns inziens wat meer beschrijving. Ik begrijp bijvoorbeeld dat de garnalen geen retourtje Marokko hebben gekend.

Score voor Vis-winkel-online.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: