Eindelijk goed slapen dankzij Baldakijn
Mijn dochter ging op haar zelf wonen met in het huis een gezamenlijk WIFI. Na lang zoeken kwamen wij erachter dat dit haar probleem was van bijna niet kunnen slapen tot 's nachts wakker worden met hartkloppingen en heel naar voelen. Dit heeft zij ook ondervonden in het studentenhuis waar zij tijdens haar studie woonde, maar toen hebben wij nooit aan de WIFI gedacht als veroorzaker. Met als gevolg dat zij door de week een aantal nachten weer thuis kwam wonen om bij te tanken.
Op internet kwamen wij erachter dat er een Baldakijn op de markt is dit als een soort kooi om het bed wordt gehangen.
Het huren moesten wij even over nadenken omdat dit wel behoorlijk veel geld kostte. En wij niet bij voorbaat wisten dat dit voor haar de oplossing zou zijn, om in de stad te wonen, met andere jongeren en een gedeelde WIFI. Toch blijkt dit voor haar in deze levensfase de oplossing te zijn. Het is een heel bedrag wat je voor de Baldakijn moet betalen. Maar niet slapen met alle gevolgen van dien is ook geen optie.