Robin Verdam

Onze eerste ervaring begon in de ochtend van 11 april 2024. Een half uur voor onze aankomst gebeld en optie 2 ingedrukt. Nee is niet goed meneer optie 1 moet u hebben Valet Parking. Met Valet Parking nee meneer u moet optie 2 indrukken. De irritatie is geboren en na nog een paar keer bellen worden we aangemeld. Maar waarvoor moet je bellen als er bij aankomst op het parkeerterrein niemand aanwezig. Door het nodige fileleed was nu ook mijn vrouw getriggerd. Na weer 3 keer bellen werden we naar een andere parkeer locatie gestuurd want deze was vol?! Een half uur na aankomst konden we onze weg naar het vliegveld voorzetten en konden we net op tijd boarden. Terug hoop je toch op een betere ervaring met deze club maar niets is minder waar. In de aankomsthal gebeld met het verzoek om straks terug te bellen. Toen weer gebeld en we waren aangemeld. We zijn onderweg. Met een temperatuurverschil van 25 graden sta je vervolgens te wachten en te wachten. Geen taxi. Gebeld we komen eraan en dit verhaal nog 2 keer moeten aanhoren nadat ik door mijn vrouw gesommeerd werd om te bellen nu de hoofdpijn stand inmiddels op maximaal stond. Na 40 minuten in de kou te hebben gestaan (parking is 7 minuten van het vliegveld) werden we eindelijk bij godsgratie meegenomen. In de bus bleek wederom dat we niet waren aangemeld. Ondanks de slogan hebben we op geen moment comfort gevoeld.

Reactie Vliegen en Parkeren:

Beste Robin,
Dit is uiteraard niet de bedoeling en we helpen u graag bij het oplossen van dit probleem.
We willen u dan ook vragen om hier een mail te sturen naar onze klantenservice: info@vliegenenparkeren.nl zodat we dit zo snel mogelijk kunnen aanpakken.
Mocht u hier verder nog vragen of opmerkingen over hebben dan horen wij dit graag!
Vliegen en Parkeren

Score voor Vliegen en Parkeren: 0.5/5
Zou u VliegenenParkeren.nl aanbevelen? Nee
Gereserveerde parkeeraanbieder: Comfort parking vliegen en parkeren