Snel thuis bezorgd ,maken reclame vanaf 375 gratis verzonden maar die krijg je niet buiten nederland daar vind je ook niets van terug op de site en als je er iets over vraagt draaien ze rond de pot
een legplan krijg je enkel als je hun offerte goed keurd, koop je zelf de zelfde goederen zoals op de offerte ga je betalen voor je legplan
Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:
Goedemorgen Pedro,
Voor zendingen naar België worden altijd verzendkosten in rekening gebracht, dit heeft u kunnen lezen op onze website, in de eerder gemaakt offerte en op de afrekenpagina tijdens het plaatsen van de bestelling. In de eerder gemaakte offerte is het legplan gratis aangeboden omdat dit een complete set afname was (verdelers, slangen en ondervloer), zo had de offerte ook een totaalwaarde van €3940,00. De aangekochte bestelling via onze website welke u heeft geplaatst (€1520,00) betrof helaas geen complete set maar enkel de vloerverwarmingsbuis. Later hebben wij u nog een offerte gemaakt voor enkel een legplan aan 55% korting, hier heeft u helaas geen gebruik van gemaakt.