Stan

De levering en het contact is allemaal prima en vriendelijk gelopen, maar de beschikbare informatie voor het droogopbouwsysteem is echt te mager. Voor een bedrijf die gebouwd is op mensen die zelf de vloerverwarming moeten leggen had ik in alle eerlijkheid verwacht dat de handleidingen en video's beter aan zouden sluiten bij de producten die jullie verkopen. Al met al prima kwaliteit producten, maar echt een complex proces om zelfstandig een - achteraf gezien eenvoudig proces - zelf te moeten doorgronden. Het is niet prettig het bedrijf constant te moeten benaderen om stappen verder toe te lichten.

Ik was ook erg ontevreden dat de website in de aankoop van de verdeler nergens de mogelijkheid geeft om een verdeler met aanvoerpunten boven te selecteren als deze wel bestonden. Hierdoor moest ik achteraf zelfstandig naar Budel rijden om het om te wisselen.

Reactie Vloerverwarmingzelfleggen.nl:

Beste Stan,
Bedankt voor de feedback. Op basis van de positieve feedback per e-mail en de mogelijkheid welke wij gegeven hebben om de verdeler met aansluiting boven om te komen ruilen bij ons magazijn hadden wij dit online oordeel niet helemaal verwacht. De bestelling heb je op basis van veel overleg middels een maatwerk offerte geplaatst, hierbij is de wens voor een verdeler met boven aansluiting helaas nooit ter spraken gekomen.
Wij wensen je veel comfort toe van je aangelegde vloerverwarming.

Score voor Vloerverwarmingzelfleggen.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: