Wij hadden geboekt voor een weekend in juli.
De dag voor we moesten vertrekken hadden we onze grootmoeder helaas overleden aangetroffen.
We hadden voorgesteld om een ander weekend terug te komen, zelf in een laagseizoen... zij vonden dit niet kunnen.
Deze mensen hebben geen medelijden/
Precies of wij willen de dag na het overlijden van onze oma op vakantie gaan!!
Ik raad deze organisatie zeker niet aan!!!!!
Reactie Vodatent:
Beste mevrouw Verschaeren,
We vinden het jammer om te horen dat u ons bedrijf met een onvoldoende beoordeeld.
Wij begrijpen dat een overlijden een reden is om een vakantie te annuleren.
Veel gasten sluiten een reis- en annuleringsverzekering af om ervoor te zorgen dat als er een urgente reden is om een vakantie niet door te laten gaan, de reissom wordt gedekt door de verzekering.
Wij denken graag mee waar mogelijk maar bij een last minute annulering kunnen wij helaas niet veel meer betekenen.
Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten ligt het risico om te moeten annuleren helaas bij u.
Wij hopen dat u in de toekomst niet nogmaals een vakantie hoeft te annuleren maar raden u wel aan om in het vervolg een annuleringsverzekering af te sluiten zodat u bij een eventuele volgende annulering gedekt bent door de verzekering.
Wij wensen u veel sterkte toe met uw verlies en wensen u het allerbeste in de toekomst.
Vodatent