Ik heb een voedingsschema aangevraagd, waarbij het makkelijk was om mijn gegevens in te vullen zodat er een schema op maat kon worden gemaakt. De communicatie verliep vlot en helder. Ook na het ontvangen van het schema kon ik vragen stellen, die allemaal werden beantwoord.
Mijn doel is om vet te verliezen (d.m.v. voeding en sport). Ik sportte al wel vaak, maar echt resultaat bleef uit. Nu, met het schema, heb ik binnen 6 weken al de eerste resultaten. Het schema is ten eerste fijn om vol te houden, ik heb eigenlijk nooit honger. Ik ben vet verloren en ook een aantal kg. Belangrijker dan de weegschaal: Ik voel me gezonder en ben slanker geworden, dat hoor ik terug in mijn omgeving. Ik ben gericht op de lange termijn, maar toch is het fijn om te zien dat zo'n voedingsschema vrij snel een verschil maakt.
Ook na het schema kon ik gewoon mailen voor vragen, en Marvin heeft na een aantal weken nog eens contact met mij opgenomen om te vragen hoe het gaat.
Duidelijk, kundig, staat open voor vragen, goede communicatie, kwalitatief goed voedingsschema, je behaalt resultaat als je je eraan houdt.
Reactie Voeding-en-fitness.nl:
Bedankt voor je uitgebreide review! :)