Ronald Kerpershoek

Kijk nog eens kritisch naar jullie processen v.w.b. klantgerichtheid en leveringsafspraken. Ik heb werkelijk bij alle stappen zelf het initiatief moeten nemen en jullie moeten benaderen c.q. moeten rappeleren. De totale doorlooptijd van informatie aanvraag tot voltooide installatie was 4 (!) maanden.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Volta Limburg Airco wel/niet aanbevelen?

Zeer slechte en trage afhandeling

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een airco? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Eerlijk gezegd: eigenlijk niets, met uitzondering van de correcte en vriendelijke benadering van de telefonische contacten met de Volta klantenservice.

Reactie Volta NXT Airco:

Beste meneer Kerpershoek,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor een 10. Wij gaan kijken hoe we de communicatie intern gericht op de installatie kunnen verbeteren.

Score voor Volta NXT Airco: 0.5/5