Erpeka

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service van alle medewerkers

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Leerling mee op klus

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service van al onze medewerkers.
Het is fijn om te weten dat ons alles-in-1-pakket, persoonlijk advies, en betrouwbaarheid voor u doorslaggevend waren bij uw keuze voor een cv-ketel van VoltaNXT. We streven ernaar om onze klanten een complete en zorgeloze ervaring te bieden.
We waarderen ook uw opmerking over de leerling die mee was op de klus. Het is belangrijk voor ons om nieuwe talenten op te leiden en we zijn blij dat u dit positief heeft ervaren.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 5/5