Wij vonden het vervelend dat naast de twee monteurs ook nog een meeloop dag was. Niet aangekondigd. Was hierdoor erg druk in huis. Ook nog iemand langs geweest om aanwezige monteurs te controleren op hun werk. Voor ons als klant was dit te veel.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Van advies gesprek tot plaatsen van december ketel is het traject duidelijk en in huis netjes verlopen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Nvt

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de aanwezigheid van extra personen tijdens de installatie voor ongemak heeft gezorgd. Onze excuses voor het ongemak en de drukte in uw huis. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat we in de toekomst beter communiceren over dergelijke situaties.
We zijn blij om te horen dat het traject van het adviesgesprek tot de plaatsing van de ketel duidelijk en netjes is verlopen. Uw keuze voor VoltaNXT op basis van het Alles-in-1-pakket, de prijs/kwaliteit verhouding, en de positieve ervaringen van familie en vrienden waarderen we zeer.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. We streven ernaar om onze service continue te verbeteren en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 4/5