Marco van den Heuvel

Ga vooral zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

De meneer wat bij mij thuis is gekomen en bij mijn moeder voor alles te komen opmeten, was zeer deskundig en heeft ons perfect geholpen. Snel ons bericht, op dezelfde dag nog! Zeer mooi aanbod en hebben beide direct akkoord gegeven.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Verwachte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier, Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en de perfecte score van 10/10! We zijn blij om te horen dat onze deskundige medewerker u en uw moeder zo goed heeft kunnen helpen. Het is geweldig om te weten dat ons snelle en mooie aanbod aan uw verwachtingen voldeed.
We waarderen uw feedback over de doorslaggevende aspecten in uw keuze, zoals de verwachte opbrengst/rendement, betrouwbaarheid van de leverancier en ons aanbod. Uw complimenten over ons vakmanschap motiveren ons om deze hoge standaard te blijven nastreven.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 5/5